Sammen med Bravida Norge AS leverer LK Systems AS prefab, jordvarme, gulvvarme og tappevann til deler av det nye universitetssykehuset i Stavanger.

Hele byggemassen er planlagt å bli på 105 000 kvadratmeter, fordelt på blant annet 640 enkeltrom med eget bad. Oppdragsgiver Helse Stavanger HF har inngått kontrakt med Bravida Norge AS om å levere rørsystemene til sengeroms byggene (A & B).

– Vi ser frem til å levere tappevann og gulvvarme samt prefabrikkerte rørskap til det nye universitetssykehuset i Stavanger sammen med LK Systems. For og forenkle logistikk og minske arbeidstid på byggeplass har vi i Bravida valgt og bestille alle tappevann og golvvarme skap ferdige prefabrikerte av LK Systems noe som forenkler arbeidet på byggeplass for våre rørleggere samt planlaggning for våre projektledare, sier Simon Strømmen, hos Bravida Norge AS.

Det nye sykehuset ligger på Ullandhaug og er nabo med Universitetet i Stavanger. Målet er å sørge for fremtidens spesialisthelsetjeneste for hele befolkningen i Sør-Rogaland.

– Vi jobber hele tiden med å utvikle smartere og mer bærekraftige løsninger som gjør hverdagen enklere for kundene våre. Derfor er jeg glad for og stolt over at vi nå kan videreutvikle vårt sterke samarbeid med Bravida Norge, sier Anthoni R. Dias, som er salgssjef på LK Systems AS.

Sykehuset innbefatter både fysisk helse og psykiatri, med blant annet avdelinger som akuttmottak, poliklinikker, laboratorier, røntgendiagnostikk, operasjon, intensivbehandling og fødeavdeling