Lindab har blitt valgt ut som leverandør av kanalsystemet til det nye terminalbygget ved Bergen lufthavn, Flesland. Det nye terminalbygget på Flesland skal stå ferdig i 2017 og vil ha en kapasitet på 7,5 – 10 millioner passasjerer i året. Terminalarealet er på hele 63 000 kvadratmeter (dagens areal 22 000). Samlet areal blir 85 000 kvadratmeter.

- For oss lokalt i Bergen representerer avtalen Lindab har signert med GK Norges underentreprenør Andersen og Dingsør AS, det største enkeltprosjektet denne avdelingen noensinne har inngått kontrakt på, forteller Bjørn Størksen, regionsjef Sør/Vest for Lindab.
- Dette er et prosjekt som stiller store krav til Lindab som leverandør. Det at vi drar i land slike store prestisjeprosjekter viser at vi er en seriøs aktør med stor kapasitet. For oss lokalt er det svært gledelig at vi i større og større grad vinner frem i et sterkt konkurranseutsatt marked. Vi tror at vårt sterke fokus på service og leveringssikkerhet har vært avgjørende i prosessen frem til kontraktsinngåelse.

Avtalen Lindab har signert har stor verdi for Lindab. Leveringene starter opp i august 2015 og beregnes å pågå til 2017.