De sirkulære kanalene og detaljene festes med et enkelt “klikk”, uten behov for spesialverktøy, skruer eller nagler. Ett klikk, og jobben er gjort. - Så enkelt er det.

Lindab Safe Click består av et utvalg sirkulære kanaler og detaljer, og er basert på det velkjente, utprøvde og dokumenterte Lindab Safe Systemet. Lindab Safe Click er kompatibelt med både Lindabs eksisterende sirkulære kanalsystem og andre systemer på markedet.

Det nye produktet byr på flere fordeler for både installatører og entreprenører. Installasjon og tilpassing av kanalsystemet utføres raskt og enkelt uten verktøy. Ingen verktøy betyr også at installasjon er mulig på trange steder og at ergonomien er bedre, noe som sparer både installatører og entreprenører for verdifull tid.

Ettersom systemet ikke omfatter skruer eller nagler, er det også tettere, og det gjør rengjøring av kanalene enklere enn det som er tilfellet med andre systemer på markedet.

Hannu Paitula, forretningsområdesjef i Lindab Ventilation, sier: “Vi streber hele tiden etter å finne løsninger som forenkler montering og gjør livet lettere for kundene våre. Lindab Safe Click er en nyskaping som gjør installasjon av kanalsystemer enklere enn noensinne, uten at det går på bekostning av kvaliteten. Det har den samme, veldokumenterte kvaliteten og tetthetsklassen som våre andre kanalsystemer. Vi har bare gjort det enklere."

I tillegg til det nye Lindab Safe Click-systemet presenterer Lindab også  nytt kappeverktøy, SR Cutter – for enkel, ergonomisk og effektiv kapping av kanaler på byggeplass. SR Cutter er effektiv både for tradisjonelle sirkulære kanaler og Lindab Safe Click-systemet.

Både Lindab Safe Click-systemet og SR cutter er patentbeskyttet.

Lindab har på VVS-dagene stand D01-06

Mer på www.lindab.se/click