Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
lindab-erurovent

Lindab mottar prestisjetung Eurovent sertifisering

Publisert
Lindab er det første selskapet i Europa som mottar sertifikat for et helt kanalsystem fra den velrenommerte organisasjonen Eurovent. De kvalitetsledende sirkulære kanalsystemene Lindab Safe og Safe Click er sertifisert i henhold til EN 12237 tetthetsklasse (D) og anslutningsmål i henhold til EN 1506. 

Denne artikkelen er over 6 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Lindab Safe er av høyeste kvalitet og innehar et design som gjør den til montørens førstevalg. Som et Premium-merke og et godt tenkende selskap er vi forpliktet til alltid å streve for høyeste ytelse i alle aspekter av vår virksomhet. Med denne nye sertifiseringen øker vi igjen vår standard. En milepæl - Vi er svært fornøyd med å kunne presentere denne nyheten. Sertifiseringen er en anerkjennelse av Lindab som ledende leverandør av moderne inneklima-løsninger, men også en milepæl som forhåpentligvis vil øke den generelle produkt- og produksjonstandarden i ventilasjonsbransjen", sier Arne Boyle, salgssjef kanalsystemer for Lindab Norge. Eurovent Eurovent er Europas ledende organisasjon for testing og sertifisering av ventilasjonsprodukter med hensyn til energieffektivitet og spesifiserte ytelser. De er en anerkjent organisasjon og utsteder av sertifiseringer i flere sektorer og bransjer over hele Europa. - Denne sertifiseringen tjener som en påminnelse om at høy standard på ventilasjonsløsninger er en nødvendighet dersom vi skal redusere energiforbruket og minimere belastningen på miljøet. Bygninger står for 40 prosent av alt energiforbruk i EU-landene. Et tettere kanalsystem vil bidra til et lavere energiforbruk, og at luften faktisk kommer frem dit den skal. Store deler av bransjen og byggherrer blir stadig mer bevisst i valg av løsninger og produkter. Vi skylder miljøet og fremtidstroen for kommende generasjoner å ta valg som innebærer minste mulige energiforbruk, avslutter Boyle. Video under:
De kvalitetsledende sirkulære kanalsystemene Lindab Safe og Lindab Safe Click er sertifisert i henhold til EN 12237 tetthetsklasse (D) og anslutningsmål i henhold til EN 1506.
[video width="1280" height="640" mp4="https://www.vvsforum.no/wp-content/uploads/2018/02/Mynewsdesk.mp4"][/video]
VVSforum
Sandesundsveien 2
Tlf: +4748068283