- Vi har jobbet med Kinnan Holding AB siden 2011 og er veldig fornøyde med vårt samarbeid i Sverige og Danmark. Nå ser vi frem til å innta det norske markedet med Kinnan AS som partner, et marked hvor vi ser et stort vekstpotensiale, sier Azita Hedayati, salgsdirektør for varmepumper i LG Electronics i en pressemelding.

LG er en av verdens største produsenter av luftvarmepumper og luftkondisjonering. Norden er et prioritert marked, hvor fokuset ligger på å fortsette utviklingen av produkter tilpasset det nordiske klimaet. I 2012 ble flaggskipet Nordic Prestige lansert, og i 2013 fikk produktet beste testresultat hos Sveriges Tekniska Forskningsinstitut*.

Kinnan er Nordens ledende leverandør av løsninger for energi- og innendørsklima til privatpersoner og bedrifter. Med teknologi og løsninger for varme, kulde, luftkvalitetsforbedring, solenergi og tilbehør så har de et unikt helhetsperspektiv på boligens innendørsklima og energiforbruk.

- I 20 år har vi jobbet proaktivt for å utvikle energi- og klimavennlige løsninger tilpasset det nordiske klimaet. Vi vet vi har et sterkt tilbud, og ser frem til å bygge opp et nettverk av installatører i Norge. Sammen med LG og installatører i Norge, kan vi hjelpe både forbrukere og bedrifter til å få bedre inneklima og energiforbruk, 365 dager i året, sier Michael Töråsen, administrerende direktør i Kinnan.