- Nytt av året, er at vi har invitert toppene i rørkjedene til plenumsdebatt, sier Stig Grindahl, daglig leder i VVSforum. 

VVSforum er initiativtaker til seminaret, som ble arrangert med stor suksess første gang i 2019 - med 170 deltagere. Årets utgave er bygd på samme lest, men med små justeringer for å gjøre det enda mer attraktivt, forteller Grindahl. 

Tilbake til normalen 
- Både 2020 og 2021 måtte vi dessverre avlyse på grunn av koronapandemien, men nå er vi endelig tilbake til normalen og satser mer enn noen gang på et spennende og lærerikt innhold. Vi legger blant annet opp til flere paneldebatter over aktuelle temaer som opptar bransjen, slik at vi kan få frem problemstillinger rørleggerne står i, fra flere nivåer i byggebransjen. I år er blant annet toppene i rørkjedene invitert til debatt og hvor vi skal snakke om følgende:  

Hvordan har pandemien påvirket rørleggerbedriftene i kjedene? Hvilke trender vil vi se de neste fem årene på kjedenivå, bransjeglidning osv. Hvor viktig er merkevare-leverandørene for VVS-bransjen? Er leverandørene en ressurs, eller er det best pris som gjelder? Andre stikkord er endringer, bærekraft for å nevne noe.

Deltagerne i plenumsdebatten blir:
Line Ekroll Dyb, NRA, Børge Aanestad, VB, Kai Johnsen, VVS Eksperten, Thorbjørn Theie, VVS Norge, Håvard Hildrum, Flow Group og Frank Olsen, Rørkjøp. 

Meld deg på her -  Program og påmelding finner du her