- Jeg gleder meg til å bidra til å videreutvikle den entusiasmen og samholdet som preger Brødrene Dahl, sier Lasse Tønnesen. Etter at Agder og Rogaland er slått sammen til region Sør Vest, er det ti regioner i Brødrene Dahl. – Hver av regionene er ulike, og er hver for seg store, norske bedrifter. Å få utviklet hver enkelt av dem, samtidig som vi skal utvikle oss i fellesskap, er en stor utfordring, sier Tønnesen i en pressemelding.

Bygger videre på kulturen
Lasse Tønnesens karriere i Brødrene Dahl, begynte på gulvet i Sunde & co i 1985. Selskapet ble en del av Brødrene Dahl i 1994, med oppkjøpet av Setsaas. Han har gått gradene i selskapet disse 33 årene, og hatt roller som lagersjef og salgssjef for VVS før han de siste 15 årene har vært regionsjef i Østfold.

- Vi er mange som har jobbet veldig lenge i Brødrene Dahl, og det er det en grunn til, sier Tønnesen. Han framhever at det er en kultur for å være tett på det som skjer, ta beslutninger raskt og stå sammen om å gjennomføre beslutningene.

Tønnesen er opptatt av å ha med regionssjefene i arbeidet. - Det er ute i hver region gjennomføringen skjer. Regionssjefene er med på beslutningene som tas og det sikrer at vi får ting gjort. I årene framover skal vi spesielt jobbe med salgsledelse og kundeoppfølging. Vi er gode, men vi kan bli mye bedre, sier Lasse Tønnesen.

- Jeg går til oppgaven med stor glede og ydmykhet, og ser fram til å være med å videreutvikle den fremste grossisten i markedet videre over hele landet, avslutter Lasse Tønnesen, ny salgs- og regionsdirektør i Brødrene Dahl.