I forbindelse med at Korsbakken Bad nylig gikk ut å søkte etter ny salgssjef, har det blitt mange henvendelser om Lars Korsbakken skal slutte i familieselskapet.

- Dette kan vi avkrefte på det sterkeste, og bakgrunnen er som jeg påpeker at vi ønsker å utvikle oss videre i en bransje som er ekstremt morsomt å jobbe i, men samtidig er i kontinuerlig omstilling om dagen. Vi må rigge oss for fremtiden, jobbe mer effektivt og strukturert. I tillegg er vi mer inne på prosjekter og hoteller. Nå får jeg frigjort mer tid til jobbe med de tingene, samt enda tettere på våre kunder. Dette gleder jeg meg veldig til, sier Korsbakken.

Den nye slagsjefen i selskapet kommer til å få ansvaret for hele salgsstaben og bygge et slagkraftig salgsteam som dekker hele landet.
- Vi har en ung og meget dyktig stab i Korsbakken Bad som også er tilpasset fremtiden, og nå skal vi utvikle de ulike områdene vi må være gode på fremover ytterligere. Det er kundeservice, salg, produktutvikling, og ikke minst være gode på sosiale plattformer. Vi er optimistiske og ser mange muligheter fremover, sier Lars Korsbakken avslutningsvis til VVSforum.