Samlet tilbyr ESBE 142 forskjellige termostatiske blandeventiler med ulike tilkoblinger, flytmønstre, Kvs-verdier og temperaturområder for å tilfredsstille behovet i det europeiske markedet.

- ESBE lanserte søsterserien VTA320 med et asymmetrisk flytmønster i 2009. Dette bestemte flytmønsteret brukes imidlertid hovedsakelig i Nord-Europa, mens det symmetriske mønsteret, eller VTA350, er mest vanlig i Sentral- og Sør-Europa. Produktene er perfekte for tappevannsapplikasjoner som krever en skåldesikker funksjon for 1–2 husholdninger.  Vi ser et stort potensiale i den nye VTA350-serien i sentral- og sør-Europa, sier Per Thunberg, produktsjef i ESBE i en pressemelding.

Blandefunksjonen er ikke den eneste funksjonen de termostatiske blandeventilene fra ESBE tilbyr brukeren.
- Antiskåldefunksjonen og beskyttelsen mot legionellabakterier er også svært viktige egenskaper som ofte glemmes. At man kan hindre formering av legionellabakterier og skålding er faktisk en grunnforutsetning for et sikkert tappevannssystem. Varmtvannet må varmes opp til 60 grader Celsius for å unngå formering av legionellabakterien men en så høy temperatur vil skålde brukeren av varmtvannet. Med en ESBE-ventil begrenses temperaturen i systemet. Vannet kan varmes opp til legionellasikre temperaturer uten fare for at noen skåldes, forteller Thunberg.