- Det er fantastisk at julekalenderkurset har slått an hos alle fra investorer til ingeniører, arkitekter, entreprenører og produsenter. Reisen til Byggestjernen ruster våre beste prosjektmiljøer, et viktig skritt i å redusere kostnadsnivået i bygg- og eiendomsnæringen. At både statsråd Sanner og sjefen i direktoratet for byggkvalitet Morten Lie deltar er både gøy og viktig, - sier Sverre Tiltnes, daglig leder i Bygg21.

Smart kurs i travel hverdag

”Reisen til Byggestjernen” gir små læringspakker hver morgen. Forkledningen som julekalender gjør det mulig å bli med på kurset helt fram til julaften. 24 leksjoner på omlag 1 minutt hver, er pakket inn i seriøsitet og humor. Bygg- og eiendomsverdens fremste autoriteter forleser og deler egne erfaringer, og på juleaften er tid for kursbevis og premiedryss.

- I en travel hverdag kan det være vanskelig å få tid til å prioritere kursing. Derfor bestemte vi oss for å lage 24 minikurs med små daglige læringspakker, som alle kan ta seg tid til. Reisen til Byggestjernen er et lavterskelkurs man kan gjennomføre over morgenkaffen, på toget eller fra sofakroken. Dette er årets hyggeligste kurs, sier Tiltnes

Kurset består av små leksjoner i Neste Steg – utviklet av NTNU/Prosjekt Norge for Bygg21, Norsk Eiendom, EBA og Difi. På julaften deler Bygg21 ut kursbevis, og trekker vinneren av en el-sykkel.bygg,

Kurs med premier

Slik julekalendere seg hør og bør ar også Reisen til Byggestjernen premier. Alle kursdeltakerne får ett lodd for hver luke de svarer rett, og kan vinne hovedpremien, en Ecoride Flexible, en av markedets fremste sammenleggbare EL-sykler.

Hovedpremien har sjefen plukket ut selv.

- Jeg er veldig glad i å sykle, og vil dele den gleden med vinneren av julekalenderens hovedpremie. De som kjenner meg vet at jeg sykler så ofte jeg kan, både til jobb og på fritiden. Jeg håper og tror hovedpremien vil være et ekstra trekkplaster til å delta, forklarer Tiltnes.

Selv om el-sykkelen henger høyest får deltakerne også mulighet til å vinne flotte premier underveis i julekalenderen. På premielisten er alt fra hodelykter til action-kamera og støyreduserende-hodetelefoner.

- Men den største premien er jo kunnskapen, og den vinner alle, avslutter Tiltnes.

Julekalenderen er gratis og finnes her: https://bygg21.digitaljulekalender.no/)

Hva er Neste Steg

Neste Steg er et rammeverk som beskriver byggeprosessen over tid, i åtte steg fra start til avvikling. Hensikten med Neste Steg er å utvikle en felles referanse for steginndeling av byggeprosjekter, og slik skape et effektivt, felles språk for bransjen.