-Vi er selvfølgelig kjempeglade og stolte over å ha kommet så langt i konkurransen, sier Tor Vangberg, daglig leder i Kuldeteknisk AS.
- Det var en veldig spennende kåring og stor stas med fullt hus på Oslo Plaza, legger deleier i Kuldetekniks AS, Frode Berg til. 

Det er organisasjonen Ernst og Young Y Entrepreneur of the Year (EOY) som deler ut prisen, og Kuldeteknisk vant prisen i Region Nord.

I begrunnelsen til prisjuryen legges det vekt på at Kuldeteknisk både har lagt vekt på å beholde fokus på sin kjernevirksomhet, men samtidig å være innovative og jobbe med produktutvikling.

Representert over hele Nord-Norge
VKEs medlemsbedrift Kuldeteknisk AS er virksomme over hele Nord-Norge samt Svalbard, og har i dag cirka 50 ansatte ved de fem avdelingskontorene i landsdelen.Selskapet har kontorer i Tromsø, Narvik, Harstad, Lødingen og på Finnsnes, og leverer blant annet kjøleanlegg og aggregater, samt service, vedlikehold og rådgivning innenfor faget.

Innovasjon
- Tor Vangberg og Frode Berg har skapt en attraktiv, interessant og trivelig arbeidsplass med store utviklingsmuligheter, sier John Giæver, ansvarlig for EOY Region Nord.

Frode Berg sier at det var viktig for selskapet å være innovativt allerede fra starten.
-Vi ønsket å kunne tilby noe unikt, og derfor har vi til forskjell fra mange av våre konkurrenter, en egen utviklingsavdeling, sier han.

Kilde:vke.no