Lillan Almroth har selv vært igjennom det å ta over etter sin egen far, og er glad for å gi stafettpinnen videre til sine sønner. Sønnene opplever dette som en ny start og gleder seg til og videre utvikle morfars og mors livsverk.

- Vi har vært på utkikk etter nye lokaler i nærmere 10 år, så da dette dukket opp etter mye og lang leting, falt alle brikker på plass. Da bedriften ble etablert i 1950 var det første kontoret rett opp i veien. Så dette er som å komme hjem igjen, sier Glenn og Kay Almroth, tredje generasjons drivere.

Bedriften har vært medlem av Comfort siden starten i 1974, og er veldig fornøyd med kjeden og den hjelpen de får derifra. Rørleggervirksomheten består av 8 årsverk og retter seg mot privatmarkedet, men har også flere store og faste bedriftskunder.

Den nye butikken er på over 200 kvadratmeter, og bedriften har også rundt 200 kvadratmeter til kontorer og lager.

Saken fortsetter under bildet:

De nye butikklokalene ligger sentralt på Lørenskog med lett ankomst for kunden. Her står tredje genrasjon drivere klare til å ta i mot kundene.

Hele familien Almroth har vært i sving i den hektiske og krevende perioden med flytting og oppussing. 
- Når man har vært et sted i så mange år er det masse som må gjøres og ryddes opp i, men vi er godt fornøyd med butikken dens beliggenhet, og håper kundene nå strømmer til, sier familien Almroth.