- Investeringen vi har gjort i videreutvikling av bransjedatabasen gir god uttelling for både leverandørene og brukergruppene - med rørleggerne i front - bekrefter daglig leder Terje Røising.

Et godt verktøy
NRF (Norske Rørgrossisters Forening) er en non-profit organisasjon med Brødrene Dahl, Ahlsell, Heidenreich og Onninen på eiersiden. De siste årene er det lagt betydelige ressurser i videreutvikling av NRF Databasen og ikke minst appen – som er et svært interessant og gratis verktøy for rørleggere.
- Det er hyggelig å se konkrete resultater av den jobben som gjøres. Leverandørene har stått på og oppdatert og utvidet mye av informasjonen som ligger i produktdatabasen, understreker Røising.

Høy nytteverdi
Det flyter stadig inn mer nyttig informasjon av høy kvalitet. FDV-dokumentasjon, logistikkdata, produktinformasjon og dokumentasjon, BIM-objekter og en hel del andre nyttig elementer som monteringsanvisninger, monteringsvideoer og ikke minst tekniske godkjenninger.

- Veksten er god, og den skal fortsette. Vi vil styrke produktet i takt med markedets behov. Dette er en kontinuerlig prosess. Vi har vært best i 50 år, og det har vi tenkt å fortsette med, understreker Røising.