Med referanse til Konkurransetilsynets pressemelding 29.04.2015, skriver Caverion ved presseansvarlig Roar Andersen dette i en melding på deres hjemmesider: 

Saken har sin opprinnelse i et besøk gjennomført av Konkurransetilsynet 1. oktober 2013, etter at Konkurransetilsynet antok rimelig grunn til overtredelse av konkurranseloven ved Caverions avdeling i Lier.

Caverion har fra første stund samarbeidet fullt ut med Konkurransetilsynet for å sikre best mulig tilgang på fakta i saken, og har blitt anerkjent med nedsatt overtredelsesgebyr fra Konkurransetilsynets side.

Basert på nevnte besøk, iverksatte Caverion umiddelbart egne interne undersøkelser som avdekket brudd på konkurranseloven, og som medførte at to personer avsluttet sitt arbeidsforhold til Caverion allerede høsten 2013.

Caverion understreker at det som er avdekket, er stikk i strid med selskapets etiske retningslinjer, som vi gjennom mange år har vært opptatt av å synliggjøre og etterleve. Dette arbeidet har blitt styrket ytterligere, blant annet med et nytt obligatorisk kurs i etiske retningslinjer for alle medarbeidere. 

Ingen i Caverion skal være i tvil om at de har et ansvar for å være kjent med, og etterleve vår forretningsetikk som inkluderer å følge gjeldende lover og regler.

Caverion tar overtredelsesgebyret til etterretning.