- Knut har gjort en fantastisk jobb for Comfort og har sammen med resten av kjeden vært gjennom en spennende reise de siste årene. Vi ønsker han lykke til videre og takker for innsatsen han har lagt ned, sier styreleder i Comfort-Kjeden, Helge Lars Berger.

Kjeden er allerede i gang med jakten på en erstatter for Strand Jacobsen og ser frem til å få inn nye krefter til en av Norges største rørleggerkjeder.

- Kjeden hadde et positiv år i fjor og trenden har også fortsatt inn i 2012. Det er selvfølgelig trist når dyktige mennesker forsvinner, men vi synes det er en fin anerkjennelse til både jobben han har gjort og kjedens utvikling at Knut nå går videre til nye oppgaver. Med Knuts avgang åpner det seg også nye muligheter, og vi ser frem til å få på plass en arvtager, sier Berger.

- Vemodig, men passende
Strand Jacobsen har gjennom seks år vært med på å prege kjeden i en positiv retning, ved at kjeden er mer strukturert og samlet enn på mange år. Etter 17 år i VVS-bransjen går Strand Jacobsen til andre oppgaver i løpet av høsten.

-  Det er veldig mange flotte mennesker og virksomheter i Comfort. Jeg har jobbet med kjeden i to strategiperioder og står nå foran en ny. Det er vemodig, men også et passende tidspunkt å avslutte, sier Strand Jacobsen.