Det skriver Byggmesterforbundet i en pressemelding onsdag 8. mai.

– Jeg har fått ledet og gjennomført viktige strategiske endringer i Byggmesterforbundets landsforeningstilknytning og etablert den som en selvstendig arbeidsgiverorganisasjon. Medlemstilgangen er snudd positivt og organisasjonens effektivitet og tilbud til medlemsbedriftene er forbedret. Når laget er rigget for en bedre fremtid og forbundet går inn i en ny fase søker jeg nye utfordringer. Jeg ønsker forbundet og de flotte medlemmene lykke til videre, sier Jacobsen via en pressemelding.

Thor Steinar Sandvik, styreleder i Byggmesterforbundet uttaler i meldingen at Jacobsens innsats for å fremme tømrerfaget og Byggmesterforbundet har vært verdifull.

– Vi har satt pris på den jobben Knut har gjort. Hans bidrag har forsterket Byggmesterforbundet og lagt et godt grunnlag for en tryggere framtid for byggmesterne og tømrerfaget, sier Sandvik i meldingen.

Sandvik opplyser at Harald I. Hansen, som i dag er direktør for kompetanse og utvikling i Byggmesterforbundet, vil fungere som daglig leder inntil videre.