Rejlers Consulting AS er et av Nordens største selskaper med rådgivende ingeniører innen energi og el-teknikk. Selskapet etablerer seg på Hamar gjennom oppkjøpet av SEEN Nordic AS og overtar samtlige ansatte i SEEN.

Daglig leder i SEEN Nordic Jan Harald Narum mener at SEEN i løpet av få år har blitt ledende på energimerking av næringsbygg i Norge.

- Alt ligger til rette for en betydelig vekst innen energirådgivning og jeg er sikker på at Rejlers har den tyngden og posisjonen som skal til for å bli størst i Norge, sier han.

Rejlers ble etablert i 1942 og er i dag et tredjegenerasjons familieselskap. På begynnelsen av 2000-tallet utviklet Rejlers seg til et internasjonalt konsulentselskap med Norden som hjemmemarked.

Selskapet ble børsnotert i 2003, og mellom 2005 og 2010 fordoblet selskapet både antall medarbeidere og omsetning. Konsernet har mer enn 1200 medarbeidere fordelt på 50 kontorer i Sverige, Finland, Estland, Russland og Norge. I 2010 omsatte Rejlers for 839 millioner svenske kroner.

- Jeg tror den norske avdelingen av Rejlers teller mer enn 400 ansatte innen fire år sier daglig leder i Rejlers Consulting AS Kjell Myrann. Han sier seg glad for å ha fått SEEN med på laget.