– Styret i VVS Norge, ledelsen og jeg har satt stor pris på samarbeidet med Kari, både som daglig leder og som person. Hun har hatt en sentral rolle i utviklingen av Bademiljø og Comfort og levert gode resultater gjennom alle årene hun har vært en del av VVS Norge. Vi takker henne for innsatsen og ønsker henne lykke til videre, sier Thorbjørn Theie, administrerende direktør i VVS Norge, og legger til:
 
– Styret og jeg er samtidig meget fornøyd med at Vidar har takket ja til å overta jobben som leder for VVS Norge RMB. Han kjenner strategien, menneskene og medlemmene godt, slik at vi kan fortsette fremover med full fart. Da vi etablerte VVS Norge så vi raskt behovet for å få på plass en del tjenester som var etterspurt av medlemmene. Vidar fikk i denne perioden hovedansvaret for å få på plass løsninger som blant annet Seebrite, DHJ og Dextro i tillegg til det overordnede ansvaret for IT.

Vidar Skoglund går inn som ny leder i løpet av oktober.

– Jeg har kjent på savnet etter å være tettere i kontakt med medlemmene og ser derfor frem til muligheten med å gjenoppta dette, uttaler Skoglund.