De fire deltagerne utmerket seg alle med høyt tempo og god kvalitet, slik at dommerne hadde en hard jobb med bedømmingen.Tilslutt var det altså den yngste deltageren som trakk det lengste strået. 

Flott konkurranse
Kuldelærer Kenneth Sjølstad og hans elever hadde bygget opp en attraktiv stand, med en visuell og publikumsvennlig oppgave som trakk mange besøkende. VKE trekker frem dommerne Kjell Groven og Odd Egil Talgø, som aktivt fulgte deltagernes innsats over tre lange konkurransedager.

- Vi tror søkningen til kuldelinjen på Strinda vgs vil bli enda større neste år, og det er bra, for mange søkere betyr høy kvalitet, sier Stig Rath fra VKE i en kommentar.

Et godt besøkt Yrkes NM
Det totale antall besøkende var tett opp mot 30.000.

- Det var gledelig at flere fra kuldebransjen i Trøndelag kjente sin besøkelsestid. Det er viktig at bransjen er tilstede og viser interesse for neste generasjon av håndverkere. Rektor Geir Vikan fra Byåsen vgs, som vil huse Fagskolen om 2 år, kom på besøk for å få en større forståelse av kuldefaget. Det var et besøk vi satte stor pris på. Det er viktig at landets eneste fagskoletilbud i kuldeteknikk, blir opprettholdt og ivaretatt også i fremtiden, påpeker VKE i en kommentar.