- Jeg må si at det det er både rart og vemodig å forlate en kjede vår bedrift har vært en del av så lenge. Men nå ser vi fremover, og gleder oss veldig til et nytt kapittel i vår virksomhet, og har valgt å gå inn i VVS Eksperten. Dette er en kjede som holder riktig fokus, og vårt inntrykk av de ansatte med Kai Johnsen i spissen er veldig bra. Vi føler oss godt mottatt og verdsatt.   Nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent, både med kjedekontoret, og de andre medlemsbedriftene etter hvert. For oss fremstår VVS Eksperten som et riktig valg i den situasjonen vi er i nå, sier Bjørn Jensen til VVSforum.

- Hvorfor har dere gått ut av VVS Norge?
- Det har vært veldig krevende for vår bedrift å være en del av VVS Norge siden Comfort tok valget og  gikk inn i VVS Norge. Vi var i utgangspunktet skeptisk til å bli med, men lot oss overtale nettopp fordi vi på det tidspunktet ikke ønsket å forlate Comfort-kjeden. For vår type bedrift ble innkjøpsmodellene i VVS Norge ikke spesielt lønnsomme.

Hun forteller at de nå skal i gang med to nye større prosjekter i Drammens området utover høsten som de gleder seg ekstra mye til å ta fatt på. Da er det viktig for oss å ha det rette avtaleverket i bunn- Det betyr at vi også vil trenge flere rørleggere utover høsten.

Daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen, er strålende fornøyd med å få Jensen Varme & Sanitær som nytt medlem i kjeden.

- Vi er veldig takknemlige for at Hilde og Bjørn har valgt oss, når de nå velger å gå ut av VVS Norge og ønsker å finne en ny rørleggerkjede å være en del av. Vi skal gjøre alt vi kan for at de skal trives sammen med oss alle, både på kjedekontoret, og ikke minst blant våre medlemsbedrifter. Med Jensen Varme & Sanitær er VVS Eksperten opp i totalt 392 medlemsbedrifter. Bare siden 1.januar 2019, har vi fått 91 nye medlemmer, sier Kai Johnsen

Stokke Rørhandel AS i Vestfold gikk også fra VVS Norge til VVS Eksperten tidligere i år.