- Konkurransen om kundene har hardnet til de siste åra – ikke minst på grunn av et stadig økende marked for filter til boligventilasjon.Det har dukket opp mange nye forhandlere som har spesialisert seg på dette markedet. Flere av disse har svært lave priser, men dessverre også produkter med både veldig høyt trykkfall og dårlig kvalitet, uttaler Interfil i en pressemelding.

Det er bakgrunnen for at Interfil utvider sortimentet med mange flere lagerførte filtersett til boligaggregat enn det de har hatt tidligere.

Filterprodusenten vil nå ligge med komplette filtersett til de fleste villa-aggregat på lager.

- Nyheten om at Interfil nå utvider sortimentet med mange flere lagerførte filtersett, bør være godt nytt for alle som forhandler Interfil-filter, uttaler Interfil videre i meldingen.

Bedre vilkår
- Lavere listepriser på mange varianter vil også gjøre sitt til at de virkelig seriøse filterforhandlerne i Norge, som velger Interfil, blir langt mer konkurransedyktige enn tidligere.På grunn av prisene i markedet har vi valgt å legge alle disse filtersettene i en ny rabattgruppe, opplyser filterprodusenten.

De skriver videre at rabatten for de fleste vil være vesentlig lavere enn for vanlige ventilasjonsfilter. - Dette er fordi at vi skal kunne konkurrere med andre tilbydere i markedet. Men selv om rabatten til forhandler vil være lavere enn på filter til ordinære ventilasjonsanlegg, vil listeprisen sammen med den generelle rabattsatssen gjøre sitt til at seriøse ventilasjonsentreprenører, servicefirma, grossister og andre Interfil-forhandler, får et nytt våpen i kampen om kundene.