Kaffekameratene  består av firmaene Trox Auranor, Novema aggregater, EBMpapst og Novema kulde. I tillegg var også teamet toppet med firmaene Interfil og Belimo denne dagen

- Vi klarte å samle nærmere 80 sentrale personer innen vår bransje på Quality Hotel Panorama. I tillegg til rådgivere og entreprenører var også sluttbrukeren i form av  byggherrene invitert. Dette ga oss en spennende fagdag, hvor beslutningstakerne i bransjen møttes på tvers av fag. Av byggherrer var mange av de store aktørene i markedet representert, som KLP, Entra, NTNU og fylkeskommunen i både Sør og Nord Trøndelag, forteller regionleder Morten Holthe i Trox Auranor til VVSforum.

Et av temaene som ble tatt opp var « Grønne bygg. Har du råd til å la være? »
Her hadde foredragsholder Jørgen Festervoll fra ADAPT Consulting, en fin vinkling på grønne bygg. Hva er viktig, og ikke minst businessen ved å bygge grønt.

- Et kjempe foredrag som var til inspirasjon for alle som var til stede, sier Holthe.
- Det andre temaet var også høyst aktuelt. Her tok Geir Jensen i Cowi AS for seg veilederen for brannsikker ventilering. Jensen er en av bidragsyterne til den nye veilederen.

Saken fortsetter under bildet:


Mellom foredragene ble det avholdt fagmesse hvor deltakerne fikk et innblikk i bransjens nyheter, og muligheter til å stifte nye bekjentskap på kryss og tvers i bygge-bransjen.