Varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe overrekker Miljøfyrtårnbeviset til daglig leder i L.S. Solland, Tom Fjeldstad.
- Vi i Sollandgruppen er stolte av å kunne si at vi har vært med på å bygge Norges fremtid i snart femti år. Siden begynnelsen i 1965 har vi utviklet oss til å være en premissleverandør innenfor de tekniske entreprisene i byggeindustrien i Norge.  Vi driver målrettet opplæring av alle våre medarbeidere, slik at vi hele tiden er rustet til å løse utfordringer våre kunder presenterer oss, sier Fjeldstad.


Miljøfyrtårn er Norges mest brukte sertifikat for virksomheter som vil dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar. Å være Miljøfyrtårn innebærer systematisk arbeid med miljøtiltak i hverdagen. Virksomheten oppfyller krav og gjennomfører tiltak for en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø. Miljøfyrtårn har tilpassede krav for ulike bransjer og sertifikatet tildeles etter en uavhengig vurdering. Det leveres årlige miljørapporter og hvert tredje år blir virksomheten resertifisert.