- ART Prosjekt AS betyr ikke bare at vi har brukt initialene i firmanavnene †det har også en faglig betydning der bokstavene henspiller på de tre fagavdelingene firmaet bygges opp om: arkitektur, rådgiving bygg og teknisk ledelse, sier daglig leder ART Prosjekt AS Gitte Langlo.

Hver fagavdeling vil ha selvstendige prosjekter – og samarbeide om felles prosjekter der dette er avtalt.

Lettere å være på høyde
Beslutningen om å fusjonere er resultat av endringer i markedet og næringen.

- I tillegg har stadig økende myndighetskrav samt behov for spesialisering innen mange deler av byggfaget gjort at vi så det nødvendig å utvide staben. Med en større organisasjon kan vi lettere utvikle spesialkompetanse på de mange ulike fagfeltene og har større mulighet for å kurse og etterutdanne medarbeiderne slik at vi hele tiden kan være på høyde ift. dagens teknologi. For det faglige miljøet er det også et pluss å være flere og hele tiden ha flere å samråde seg med i prosjektene, forteller Langlo.

Positivt med nært samarbeid
De ansatte har vært med i arbeidet med fusjonen og alle faggrupper ser fram til å kunne være under samme tak og kunne samarbeide om felles prosjekt.

- Vi mener det vil være positivt for prosjektene at det er et nært samarbeid mellom arkitekt og bygg allerede fra tidlig fase, avslutter Langlo.

Alle ansatte i de to fusjonerte selskapene fortsetter i sine stillinger etter overtakelsen, og til sammen utgjør ART Prosjekt AS nå 15 ansatte.