Energiforvalter Yngvar Einarsmo og hans kolleger mottok prisen under Driftskonferansen 2013. De visste ikke at de var nominert og gleden var derfor stor da deres navn ble ropt opp foran 350 applauderende deltakere.

Engasjement og fokus
I begrunnelsen sto det blant annet; ”Resultatene de har oppnådd har blitt lagt merke til langt utenfor kommunegrensen, og de er også opptatt av å dele erfaring og kunnskap med andre. De ansatte i enheten har et enormt engasjement og sterkt fokus på både resultater og fornøyde brukere. Mottoet er: Full komfort fra åtte til fire og full enøk fra fire til åtte”.

Prisen ble delt ut for første gang i 2011 og deles ut av Fagbladet FDV under Driftskonferansen. Driftskonferansen er Norges største konferanse om drift og vedlikehold av bygg og tekniske anlegg. Konferansen arrangeres i år for 19. gang, og holdes 24. – 26. September ombord på Color Magic. For påmelding klikk her.

Tildelingen skjer basert på nominasjoner, og tildeles den/eller de som enten har gjort prisverdig innsats under året som er gått eller en ildsjel I bransjen som hedres for lang og tro tjeneste.

Nominer din kandidat!
Vet du om noen som fortjener prisen Årets Drifter? Du kan fortsatt nominere kandidater til årets pris. Det gjør du ved å sende en e-post til jan.erik@skarland.no eller ring 92 62 32 98.