Med foredragsholdere fra både USA og Norge skal deltakerne på konferansen få lære om alt som gikk galt, blant annet for Finn.no, Oslo Universitetssykehus, Innovasjon Norge og flere.

Arrangementet heter FailCon Oslo og setter søkelyset på hva som kan oppnås dersom man fokuserer på å lære av feil. Konseptet har sitt utspring i San Francisco og arrangeres nå i flere amerikanske byer, i Asia og andre steder i Europa.

Arrangøren stiller spørsmål om hvorfor er Anne Worsøe fra Innovation House i Silicone Valley så opptatt av at gründerne de jobber med skal feile raskt og mange ganger?

Eller hva lærte Kari Kværner, direktør ved innovasjonsavdelingen Oslo Universitetssykehus av å feile med innovasjonsprosjektet SMIA? Hun skal fortelle om dette prosjektet, som aldri ble noe av.

Prosjektdirektør ved Oslo Universitetssykehus Andreas Moan kommer til FailCon for å fortelle hva han har lært av fusjonsprosessen i OUS.
Hvorfor får Jens Hauglum i FINN sin administrerende direktør til å fortelle sine ansatte om prosjekter som gikk galt?

Hva lærte gründeren av Funcom Gaute Godager om kultur for feiling da han byttet karriere og ble psykolog i helsevesenet?

På FailCon får deltakerne et knippe gode historier om virksomheter, prosjekter og satsinger som feilet, og hvilket læringsutbytte det ga.

Nyskaping er uløselig knyttet til å ta sjanser og dermed risiko for å feile. For at vi skal skape et rikt og godt arbeidsliv som er i dynamisk utvikling lager vi en arena for konstruktive historier om læring fra feiltakelser, mener arrangøren.

Og legger til:
Hvis det er så mye å lære av våre feil, hvorfor er vi ikke flinkere til å dele dem?

Tid, sted og program for FailCon den 6. juni