Administrerende direktør Inger Nerdrum og butikkansvarlig i Comfort- kjeden Inger Elisabeth Løvstad delte ut prisen sammen med konferansier for kvelden, Solveig Kloppen og Ingrid Gjessing.  Til å motta prisen fra HT Rør var rørleggerlærling Ingvild Gundersen og regnskapsansvarlig Odd Harald Johansen. Begge er relativt nye, men har markert seg allerede med et stort engasjement og viktige bidrag til butikken, skriver Comfort i en pressemelding.

Ga mersmak
-Vi er jo en ung bedrift i alle sammenhenger, den eldste er 35 år og firmaet HT Rør startet jo i 2006 så vi er skikkelig stolte over å ha mottatt den gjeveste prisen blant Comfortørene i landet. En ting er sikkert og det er at dette ga mersmak, vi kommer til å kjempe enda hardere fremover for å vinne denne prisen flere ganger og med den arbeidsstokken vi har i dag så tviler jeg ikke på at vi kommer til å klare det igjen, forteller Glenn Barosen.
Han har sammen med butikksjef Maria Fernlund lagt en betydelig innsats i butikken og har en stor del av æren for det gode resultatet.
-Til slutt vil vi jo gjerne takke alle leverandørene, kjedekontoret og ikke minst alle de supre kundene våre som har gjort dette mulig, avslutter han.

Comfort påpeker at HT Rør er en solid vinner av prisen.
- De har med pågangsmot og hardt arbeid klart å skape en svært god og lønnsom bedrift. De følger Comfort-kjedens konsepter og har flotte lokaler med inspirerende baderomsutstillinger og spennende aktiviteter i butikken, opplyser kjeden i en pressemelding.

HT Rør ble medlem av Comfort i 2009, og daglig leder Tom Erik Nyborg kan vise til en svært god utvikling i bedriften som comfortør. I fjor flyttet rørleggerbedriften inn i nye lokaler med sentral beliggenhet i Tromsø. De følger Comfort-kjedens konsepter og har flotte lokaler med inspirerende baderomsutstillinger og spennende aktiviteter i butikken.  

-Vi fra kjedekontoret gratulerer HT Rør Comfort Tromsø som en verdig vinner av Årets Comfortbutikk. Vi er stolte av å ha dem i Comfort-kjeden og ønsker dem lykke til videre, forteller administrerende direktør, Inger Nerdrum.