- Ja, dette er den største nyheten vi har kunnet presentere gjennom vår 95 år lange historie. Interessen for Høiax CONNECTED er enormt stor, i en tid med skyhøye strømpriser og stort fokus på energisparing. Dette er et enkelt produkt for rørleggerne å pushe ut til sine kunder. Derfor forventer vi stor interesse under fagmessen.   

En viktig arena
Eriksen beskriver VVS-dagene som en viktig arena å være på, og satser i stor skala ved å innrede et drøyt 200 kvadratmeter stort område. Her vil vi vise fram press-systemer fra Viega, lekkasjesikringssystemer fra VIWA Watersafe og støysvake avløpsrør i PP fra REHAU. 

Men det er altså CONNECTED som får størst plass og vil være hovedattraksjonen. 

- På standen vil det bli opprettet et learning-point, med to foredrag daglig om den smarte berederen ved Reidar Olsen, Teknisk sjef Digitale Produkter i Høiax.
Her kan man få en innføring innen spotprisstyring, smarthusintegrasjon og styring via APP, og dette bør være interessant både for prosjektledere, utbyggere, rørleggere og smarthus-produsenter. 

 I tillegg vil CONNECTED også være et tema på fagseminaret under titlene «Hva påvirker levetiden på varmtvannsberederen?» og «Smart varmtvannsbereder», ved Arne Vold-Johansen og Reidar Olsen, samt at Frederik Fiske fra Viega holder foredrag om pressfittings, lekkasjesikkerhet og vannhygiene. Begge disse finner sted på NemiTek Akademiets scene. 

Utvider produksjonen
Høiax sin administrerende direktør Thomas Buskoven og kommersiell direktør Hans Wernersen vil også være på plass under VVS-dagene. Begge kan skrive under på at interessen for CONNECTED har overgått selv de mest optimistiske prognosene. 

- Vi har styrket oss på flere områder og er også i ferd med å utvide produksjonen ytterligere for å kunne ta unna for etterspørselen.  Men samtidig handler det ikke bare å pøse ut beredere på kortest mulig tid. Vi har stort fokus på kvalitet og en visjon om null feil på våre produkter, derfor må de gjennom et omfattende testregime før de slippes ut i markedet.  

De gleder seg samtidig over at det store salget av Høiax CONNECTED får positive ringvirkninger for andre Høiax-produkter. 

- Høiax CONNECTED bidrar til å styrke Høiax ytterligere som merkevare, fastslår de, og ønsker deg hjertelig velkommen innom Stand C03-26 under fagmessen. 

Hans Wernersen forteller også at de kommer til å få besøk av over 100 lærlinger fra VVS Eksperten den 19. oktober. 
- Dette er et veldig positivt tiltak fra kjeden sin side. Vi gleder oss til å dele vår kunnskap om alle våre produktområder med fremtiden i rørbransjen.