- Heidenreich opplever flere og flere prosjekt hvor det kreves vareleveranser via miljøvennlige løsninger og de er derfor svært fornøyd med å utvide sitt tilbud innen nullutslipps- og fossilfri transport. Vi har allerede helelektriske leveringer via e- varebiler som gir nullutslipps-transport, og vi er svært fornøyd med at vi kan utvide dette tilbudet på levering til også å gjelde nullutslipp på skapbil og fossilfri på kranbil, sier markeds- og bærekraftsdirektør Kjetil Grønbakken.
 
Det er i samarbeid med ColliCare at Heidenreich lanserer fossilfri transport med skapbil og kranbil. Grossisten kan levere fossilfritt direkte til kunder i Oslo, Lillestrøm, og opp til Gardermoen. 
 
- Dette er starten på en stor klimaeffekt ved å øke antallet fossilfrie leveringer både på antall leveringer og tilgjengelig infrastruktur, sier logistikkdirektør i selskapet, Geir Vegar Ellingsen. 

Saken fortsetter under bildet:

miljø el bil-1.jpg

- Ønsker våre kunder miljøvennlig levering med skapbil eller kranbil, så oppretter kundene en egen avtale med oss om denne transportløsningen. 

- Våre el- varebiler er allerede i ordinær transport og det jobbes med å få på plass flere helelektriske varebiler og skapbiler, samt fossilfrie kranbiler i 
områdene Heidenreich har avdelinger, sier Grønbakken avslutningsvis i pressemeldingen.