Siden har selskapet vokst til å bli en landsdekkende aktør anerkjent for kvalitet, service og innovasjon.

Gjennom årene har Heidenreich sett Norge gjennomgå store forandringer. Fra den gang den første Rolls-Royce ble produsert samme år som selskapet ble grunnlagt, til Panamakanalens overtakelse av USA, har Heidenreich stått stødig i et land i stadig utvikling.

- Men gjennom alle disse forandringene har én ting forblitt konstant: Heidenreichs dedikasjon til å levere de beste løsningene til sine VA og VVS- kunder. Med et bredt utvalg av produkter fra kjente merkevareleverandører, og et team av erfarne og kunnskapsrike medarbeidere, har Heidenreich etablert seg som en pålitelig partner for proff- kunder som rørleggere og VA- entreprenører over hele landet, forteller administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen.

Saken fortsetter under bildet:

Bildet: Team Heidenreich 2022

120 år med milepæler

Etter etableringen i 1904, ble rørleggerbedriften i 1927 utskilt som Oslo Rørleggerbedrift A/S (senere Oras AS), og i 1964 ble den første avdelingen utenfor Oslo etablert i Trondheim. I årene som fulgte kom avdelinger over hele landet, og i 1988 ble selskapet omstrukturert til AS Heidenreich og Trondheim Rør AS.

I 2000 ble Alfred K. Grevstad AS et søsterselskap under Heidenreich Holding AS, og i 2003 ble grossistdelen av firmaet Albert E. Olsen innlemmet i selskapet. Dette markerte et vendepunkt for Heidenreich, som nå var en landsdekkende aktør med en solid posisjon i det norske VA og VVS-markedet.

Saken fortsetter under bildet:

Heidenreich reklame fra de tidligere tider 

Adm. direktør i Heidenreich AS, Bjørn Moen.
Adm. direktør i Heidenreich AS, Bjørn Moen.

Fremtiden ser lys ut

- Vi i Heidenreich hviler ikke på laurbærene. Med 120 års erfaring i ryggen ser selskapet fremover med optimisme og entusiasme. I 2024 lanserer de en ny netthandel, og åpner en ny butikk på Jessheim på selveste jubileumsdagen 13 mai. I januar ble en ny butikk åpnet på Nesttun i Bergen, og til høsten planlegges en ny butikk på Lillehammer.

- Vi er stolte over vår historie og vår kompetanse. Men vi hviler ikke på laurbærene. Vi er klare for nye 120 år med innovasjon, service og kvalitet. Med 120 års historie viser vi at vi evner omstilling og at vi tilpasser oss til markedets ønsker og behov. Dette hadde heller ikke vært mulig uten dedikerte kolleger i 120 år. Det er våre tidligere og nåværende kolleger som utgjør det stolte Heidenreich vi er i dag, sier administrerende direktør i Heidenreich, Bjørn Moen. 

Moen understreker at Heidenreichs 120-årsjubileum er en hyllest til et selskap som har stått imot tidens tann og tilpasset seg skiftende tider. 
- Med et sterkt fokus på kundeservice, produktkvalitet og innovasjon er Heidenreich godt rustet for å møte fremtidens utfordringer. 

Jubileet markeres i Heidenreich sine avdelinger og butikker utover uken frem mot 17. mai.