- For oss ble 2021 et spennende år på alle måter, både med tanke på korona, vareleveranser, råvarepriser og ikke minst etterspørsel. Til tross for en markedssituasjon med et voldsomt press på priser, leverte vi en økning på nesten 13 prosent i omsetning. Bransjestatistikken viser også at vi har hatt en betydelig økning med hensyn til å ta ytterligere markedsandeler i et tøft marked, sier Moen.

Økning i alle salgskanaler
Heidenreich har vært spent under hele pandemien på hvordan dette skulle slå ut på besøket i servicebutikkene over det ganske land.
-  Man skulle kanskje tro at henteomsetningen i butikkene skulle gå ned, med koronarestriksjoner og utfordringer for våre butikkansatte og kunder. Men tvert imot har vår butikkomsetning vokst nesten 18 prosent, altså langt mer enn totalt i Heidenreich, sier Moen entusiastisk.

God start på 2022
- Forventningene våre til januar i år har derfor vært skyhøye, og vi er svært fornøyd med å levere en fortsatt god vekst i januar 2022..Selskapet kan vise til en rekordartet omsetningsøkning på over 25 prosent sammenlignet med januar 2021, understreker Moen.