Heidenreich i Bergen sentrum flytter sin avdeling fra Solheimsgaten til Møllendalsveien, det er bare ett minutts kjøring unna, men til lokaler som er av høyere standard og bedre rigget for videre vekst.

- Fasilitetene har ikke vært optimale, for eksempel har vårt lager befunnet seg rett under E39. Selve veilegemet har vært identisk med taket i lageret. Vi har faktisk ikke fått lov av Veivesenet å feste noe i det, det sier vel sitt, forteller Frode Vikebø, leder for Heidenreich Solheimsviken, som beholder navnet etter flyttingen, som foregår denne helgen. På mandag morgen er man 100 % klare i Møllendalsveien 1A.

Saken fortsetter under bildet:

Her ser vi fra venstre butikkleder Ove Andre Osta, adm. direktør Bjørn Moen i Heidenreich kutter røret, og butikkselger Trude Hjartholm foran den nye avdelingen til Heidenreich i Bergen.[/caption]

Det tidligere lokalene har også vært litt grovhugde, kalde og hustrige, og nå ser man fram til å tilby kundene et mer representativt opplegg.

- Dette blir helt topp, og samtidig føles det riktig at vi ikke flytter langt. Vi vil helst gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å finne oss, så dette blir helt perfekt, sier Vikebø.

I den nye avdelingen er alt 100 % nytt, fra møbler til reoler, lys og inventar. Til sammen skal man til enhver tid ha plass til 7000 varenummer.

- Med plasseringen midt i byen er det naturlig for oss å betjene særlig vvs, og da naturligvis, entreprenører og rørleggerfirmaet som gjør prosjekter her. Det er forøvrig ikke mer enn 14 minutter å kjøre til vår store avdeling i Åsane, like ved Ikea, der vi har holdt til i over 35 år, forteller Vikebø.

Saken fortsetter under bildet:


I de nye lokalene er alt helt super moderne og det er ikke spart på noe.
- Både for kundene og naturligvis for oss som skal jobbe her er dette veldig inspirerende. Vi har allerede en vekst på 20 % i forhold til i fjor, så jeg føler at vi er ferd med å ta markedsandeler, denne butikken blir et springbrett til ytterligere framgang, forteller Vikebø.

I forbindelse med åpningen vil man med bakgrunn i situasjonen sluse inn kundene i grupper og gi de spesiell forpleining, det er særlig mange trofaste kunder man gleder seg til å ønske velkommen i nye lokaler.

- Vi er en populær avdeling som skal anstrenge oss enda litt til for å tilfredsstille kundene, med nye lokaler blir det enda mer overskudd og energi, som vi kan tilby kundene i form av enda bedre service, sier Frode Vikebø, leder for Heidenreich Solheimsviken.

I forbindelse med flyttingen skal man postere ut en medarbeider som skal vinke kundene videre til det nye stedet.