- Vi kommer til å åpne en ny avdeling i Moss, en i Tønsberg og en i Ålesund på ettersommeren en gang. I tillegg blir det nyåpning av et nytt servicesenter på Karihaugen utenfor Oslo, opplyser administrerende direktør, Bård Samstad i Heidenreich AS til www.vvsforum.no.

Åpner flere avdelinger
Bård Samstad røper at det også kan komme enda flere nyåpninger i løpet av høsten 2012, men han ønsker ikke å konkretisere hvor dette kan bli akkurat nå. Flere detaljer må på plass før stedene kan offentliggjøres.

- Vi ønsker å være nær markedet, være der rørleggeren er. Av den grunn åpner vi flere avdelinger, påpeker Samstad.

Heidenreich AS hadde et meget godt år i 2011. I motsetning til i 2010 var både omsetning og inntjening god. Det skjedde altså en skikkelig snuoperasjon hos VVS-grossisten i fjor og den nye trenden fortsetter i år.

- Tallene fra første kvartal i år viser at vi ligger foran budsjett og har bedre resultater en forventet. Vi er fornøyd med situasjonen så langt i år.

Takker de ansatte
- Da tegner også 2012 til å bli et godt år for Heidenreich AS?

- Ja, det gjør det. AS Norge går bra og så sant det ikke skjer en dramatisk endring av markedssituasjonen, bør dette året også bli bra for vår del.

Heidenreich AS har skiftet til nytt regnskapssystem. Det har skapt noen hverdagsutfordringer, men alt blir bedre for hver dag som går.

Situasjonen er følgelig under kontroll etter en hektisk periode. Administrerende direktør, Bård Samstad vil i den forbindelse rose de ansatte i Heidenreich for den innsatsen de har lagt ned de siste månedene.

- Alle våre ansatte har gjort en formidabel jobb. De ansatte er vår viktigste ressurs og det er helt avgjørende at de står på for at vi skal nå våre mål. De fortjener en stor takk.