Selskapet etablerte en egen Oslo-avdelingen i februar 2012.  Etter en litt treg start begynner man nå å se resultater av satsingen. 

- Vi kommer til å etablere et eget AS med egen organisasjon i Oslo i løpet av kort tid. Organisasjon vil bygges opp med bakgrunn i hvordan hovedkontoret i Drammen er bygd opp, og akkurat nå jobber vi intenst med å finne en prosjektleder som kan fungere som daglig leder, men dette har vist seg ikke å være lett å finne, sier Vidar Lien, styreformann i selskapet.

En slik person skal ha spesielle egenskaper utover det å utøve VVS faget. I tillegg er vi avhengige å ha gode rørlegger BAS’er som har anleggserfaring. Vi har stor tro på en modell som går ut på at sentrale personer i en organisasjon bør ha en eierandel, og dette har fungert godt i Drammen, forteller Vidar.

For 2013 har Oslo-avdelingen hatt en pangstart med blant annet en rammeavtale med Undervisningsbygg for 52 skoler i Groruddalen.

I dag jobber det en serviceleder, seks kjølemontører, og to serviceteknikere ventilasjon ved Oslo-avdelingen. .

- Omsetningen for 2013 til vil havne på rundt kr. 15 mill. og målet vårt er at Oslo avd. skal omsette for kr. 50 mill. innen 2015, forteller Lien.

Ordrereserven for hele VITO konsernet er per juni 2013 på 120 millioner