Nå er nok en brikke kommet på plass med egen avdeling i Østfold. 7. juni  hadde vi åpningsdag med presentasjon av Grundfos og produktnyheter, servering av lunsj, omvisning på kontoret og i vår serviceavdeling.

Staben styrkes
Avdelingen består av 4 personer med lang erfaring innen VVS og VA-bransjen. Avdelingen skal dekke området Østfold på salg og service av Grundfos sine produkter. Alexander Skovly er regionansvarlig og har lange bransjeerfaring.

Serviceavdeling til tjeneste
Våre nye lokaler i Tomteveien i Fredrikstad innholdende bl.a. verksted for rent vann og avløp. Dette gjør oss til den ideelle servicepartner for våre kunder. Med investeringer i nytt verksted, dekker vi fullt ut det servicebehovet våre kunder har, være seg en kommunal etat eller en industribedrift.

Grundfos Pumper AS ble etablert som eget firma i Norge i 1990. Vi er et heleid datterselskap av Grundfos AS i Dannmark som er verdens ledende produsent og distributør av pumper. Grundfos Norge har i dag 81 ansatte og vi har kontorer i Kristiansand, Stavanger, Bergen, Trondheim, Ålesund, Biri, Larvik, Fredrikstad og hovedkontor i Oslo. Vårt marked er innen næringsliv, offentlig virksomhet, bygg og industri, og vi har en rekke samarbeidspartnere som selger våre pumper.