- Det har vært 25 år preget av mye hardt arbeid, vekst, innovasjon, teamarbeid og ikke minst godt samarbeid med kundene våre som har tatt oss dit vi er i dag, forteller adm.direktør Truls Lystang i Grundfos i en pressemelding.

Sosial og faglig dag
-Tirsdag 8. september blir en dag med god sosial profil og faglig innhold i form av et miniseminar, i helt nye lokaler. Under temaet bærekraft setter vi blant annet fokus på vår felles utfordring rundt vann, klima og behovet som er for å løse energiutfordringene. Dette blir en stolt dag for alle oss i Grundfos Norge.

1949 – første eksportland
Norge var synlige i Grundfos sammenheng så tidlig som i 1949. Da ble den første pumpen eksportert fra Danmark til Norge. I 1990 etablerte Grundfos seg på Norgeskartet som et eget salgsselskap.

Verden rundt
-Sammen med kundene våre har vi opp gjennom årene vært delaktige i mange store prestisjeprosjekter, både innenfor VVS, VA og industri. Grundfos pumper har vært en viktig del av blant annet Gardermoutbyggingen, Telenorbygget på Fornebu, Operaen i Oslo samt sentralbanestasjonen og Barcode-rekka i Oslo. Den norske marineindustrien har dessuten tatt oss verden rundt.

- Med en sterk salgsvekst og mer enn en dobling av antall ansatte fra 2000, er det med ydmykhet vi i Grundfos kan markere denne dagen sammen med de som har vært med på reisen vår; kundene og støttespillerne våre, avslutter Lystang