Etter messen i Frankfurt nylig har Grohe tatt messebussen ut på en europeisk rundreise. Bussen er innredet med kinosal i annen etasje mens første etasje er smykket med armaturer, dusjløsninger og toaletter, med andre ord de siste nyheter fra en av verdens støste produsenter innen VVS-utstyr.

Saken fortsetter under bildet:

Thea Bergerud

- Legg merke til et slankere og mer smekkert design, det har sin bakgrunn i nyutviklet innmat i batteriene, sier Thea Bergerud hos Grohe.
Grohe presenterer også dusjarmaturer som ikke blir varme å ta på, med andre ord et mer barnevennlig design. Grohe har også tatt fram en rekke nye dusjarmaturer og komplette dusjløsninger med blant annet flotte styringspaneler for en følelse av luksus.

- Jo her var det mye fint, vi får håpe folk ønsker å bruke like mye på armaturer som på flatskjerm, sier rørleggeren Ingar Ronde fra Ski som sammen med Alexander Trøite er innom for å se på det siste av det nye. De to rørleggerne har samarbeidet i flere år og går med planer om felles firma.

I løpet av en dagen på Brødrene Dahls servicesenter på Bryn var det godt besøkt av rørleggere.
- Vi har nok innom 3-400 rørleggere i løpet av en lang dag. De får seg også en matbit, sier Per-Kristian Grøttomsbråten til VVSforum.

Slik er Grohes reise i Brødrene Dahls rike:
13. mai: Kristiansand
18. mai: Sandnes
19. mai: Haugesund
20. mai: Bergen – Godvik
21. mai: Bergen – Kanalveien
22. mai: Bergen – Åsane/Nyborg
26. mai: Ålesund
27. mai: Trondheim – Heimdal
28. mai: Hamar
29. mai: Fredrikstad