Kjetil Grønbakken har overordnet ansvar for marketing og kontakt mot grossister og kjeder. Han kommer fra stillingen som salgssjef i Ifö Sanitær, og har lang og allsidig bakgrunn innen marketing, ledelse og merkevarebygging innen detaljhandel.

- Det er en glede at vi nå er fullt bemannet igjen med kunnskapsrike og ivrige personer som ønsker å stå på for GROHE. Sammen skal våre nye kollegaer utgjøre et bra team med de som vi har hatt med på laget en stund. Norge er et viktig satsningsområde for GROHE sier Grønbakken.

De andre personene på temaet som skal gjøre Grohe Norge godt synlig i markedet igjen er:

Bjørn Erik Kjøle er ny distriktssjef for Oslo, Akershus (ikke Asker og Bærum), Østfold, Hedmark og Oppland. Bjørn Erik kommer fra stillingen som salgskonsulent hos Lilleborg. Men via sin familie har han også god kjennskap til VVS- bransjen.

Bård Narve Svendsen er ny distriktssjef for Asker, Bærum, Buskerud, Vestfold, Telemark og Kristiansands området.
Bård kommer fra stilling som salgsleder hos Norengros Erik Tanche Nilssen AS og har lang og allsidig erfaring innen salg og oppfølging av kunder.

Poul Chr. Pedersen er ny salgssjef, og han har ansvaret for både Norge og Danmark. Poul Chr. kommer fra stillingen innen drift, salg og ledelse ved Flügger Danmark, men har også jobbet med salg innen Mars- konsernet. I den perioden jobbet han også svært mye med det norske markedet.

June Stubergh er ny medarbeider på kundeservice hos GROHE på Karihaugen. June kommer fra stillingen som salgskonsulent hos Ahlsell. Hun har også jobbet med salg hos Brødrene Dahl og med en ektemann som er rørlegger så har hun masse VVS- kunnskap og erfaring.