– Dette er en unikt lavterkseltilbud for kursing i HMS som jeg håper medlemsbedriftene prioriterer å delta på, sier Roar Skjetne, Fagsjef for HMS i Byggenæringens Landsforening.

Kurset tar også opp spesielle sider ved den norske arbeidskulturen. Kurset har hjelpetekster på polsk og engelsk og er spesielt tilrettelagt for ansatte som trenger norskkunnskaper og innføring i HMS.

HMS-kurset består i hovedsak av instruktive eksempler på typer farlig arbeid, lover og regler, forebyggende arbeid, krav til dokumentasjon og sertifikater, aktuelt arbeidsutstyr, personlig verneutstyr, aktuelle instanser og praktiske tips om den norske arbeidslivskulturen.

Det er lagt opp til aktiv læring gjennom å ”se, høre og gjøre” og det brukes motiverende og illustrerende multimedieelementer. Det er laget underveisoppgaver som repeterer stoffet, sikrer forståelse og gir naturlige stopp og ”pauser” i kurset.

Eneste forutsetning er at deltakerne registrerer seg og får tildelt et passord. Kurset kan nå bestilles via www.trainingportal.no/bygg eller via denne linken: Kurs