- Behovet for større lager, samt at vi blir flere medarbeidere, gjorde at vi måtte se oss om etter bedre og mer hensiktsmessige lokaler. Nå er vi på plass i moderne trivelige lokaler, hvor vi har muligheten til å vokse videre, sier adm.direktør Karin Jensen i Belimo.

Belimo har de siste årene holdt til i Brynsveien i Oslo, men flyttet i januar over på andre siden av E6 i Oslo, nærmere bestemt til Nils Hansens vei 13.
- Vi har ikke flyttet så langt, men for våre kunder blir det enda lettere å finne oss, samt at vi kan tilby bedre parkerings- og logistikkmuligheter. Beliggenheten og tilgjengeligheten er mye bedre, sier Jensen.

 Vokser med eksisterende og nye produkter
Leverandørens mål er i følge Jensen å være markedsleder innen utvikling, produksjon og markedsføring av aktuator løsninger for styring av varme-, kjøle- og ventilasjonsanlegg.

- Vi har i løpet av de siste årene lansert flere nye innovative ventiler som forenkler installasjonene, og ikke minst gir driftere og brukere sikrere data om hvordan det står til med anleggene. Etterspørselen etter våre nye produkter gjør at vi må ansette to nye medarbeidere for å kunne følge opp kunder på support og nysalg. I tillegg lanserer vi et helt nytt produktområde i Norge under våren, sier Jensen.
- Vi supplerer vår produktrange med sensorer og vil ha en større lansering av rør og kanal sensorer for måling av temperatur, fuktighet, trykk og luftkvalitet i løpet av april. Sensorene er av god og velkjent Belimo kvalitet og selvsagt med 5 års garanti.

Gode fasiliteter
I de nye lokalene har man også fått et eget stort show- og demorom. Der skal Belimo vise frem produktene, samt kjøre kurs og opplæring for kundene.
- Vi har fått helt andre fasiliteter enn vi har hatt tidligere, så nå kan vi få vist oss frem på en helt annen måte. Siden vi holder til sentralt i Oslo og har eget lager, er det flere og flere som kommer innom oss for å hente produkter, og for å få support. Da er det viktig at vi kan tilby god parkering, og lett tilgjengelighet, sier Jensen.

Med flere ansatte og nye produkter lover Jensen at de kommer til å bli mer aktive og mer synlige i markedet.

- Et satsningsområde for oss fremover blir mer fokus på opplæring og kursing. Mange av våre produkter har unike egenskaper, og skal man få full effekt av teknologien som er tilgjengelig i produktene, er det viktig med opplæring og kursing – her vil det nye flotte show- demorommet bli mye brukt.  I tillegg til sensorer vil vi også by på mange nye og innovative løsninger på andre produkter fremover, sier Jensen.
- Blant annet vil vi komme med nye løsninger som skal gjøre det enklere å få oversikt over varmeanleggene. Vi legger våre supportløsninger i skyen som gjør at det blir enda enklere for installatører og rørleggere å vedlikeholde anleggene ved hjelp av våre produkter og tjenester.