GK Norge har blant annet sikret seg kontrakter knyttet til det nye Østfoldsykehuset i Sarpsborg, Terminal 2 på Gardermoen og Hamar Stadion. Kontrakter som alle, hver for seg, er verdt over 100 millioner kroner. GK Norge har også hatt bra tilgang på entreprisekontrakter i størrelsen 30- 100 millioner kroner.

- I tillegg har vi fått en rekke spennende serviceavtaler, slik som for eksempel landsdekkende Statoil Fuel  & Retail, opplyser administrerende direktør i GK Norge, Tore Moger til www.vvsforum.no

Tverrfaglig satsing
Noe av bakgrunnen for at GK Norge har det mye å gjøre både kort og lang sikt, kommer av satsingen på tverrfaglig arbeid samt at det er en økende etterspørsel og interesse for energieffektive løsninger i det norske markedet.

- Hvilket segment i markedet går best?
- Det er servicesegmentet, for denne delen av markedet er det mest stabile og har den senere tid også vært det mest lønnsomme.

I fremtiden vil GK Norge satse videre på tverrfagligheten og gjennom det fortsatt vekst. Toppsjefen i selskapet mener det er mulig å få til.

Stabilt marked
- Selv om markedet varierer rundt i Norge, så er det ganske stabilt og vi må kunne si at det går bra, sier Tore Moger.
Miljøhuset GK er GK Norges viktigste bidrag i utviklingen av energieffektive løsninger. TEK 15 er på beddingen og administrerende direktør, Tore Moger sier dette om den forestående revisjonen:

- Stadig strengere krav skaper alltid turbulens og heftige debatter, men det fører også til at vi kan løfte oss til «umulige nivåer». Vi skal fra vår side prøve å bidra på begge fronter, både i debattene og i det operative. Vi ser frem til de utfordringer og muligheter som ligger i TEK 15.