Da vil produktet selges direkte inn i eksisterende kunderelasjoner og etablerte salgskanaler.

- Argoclima har allerede brukt Polar Energis bistand til å presentere multisystemet for enkelte utvalgte kunder. Store internasjonale aktører har beskrevet Polars Multisystem som en av de største og beste nyhetene på mange år, mens andre har bedt om enerett på sine markeder, skriver selskapet i en pressemelding.

Rigget for suksess
Nå posisjonerer selskapet seg for omfattende lanseringer av multisystemet. 

Polar Energi har sikret masseproduksjon av systemet hos selskapet Argoclima, som har store og moderne produksjonsfasiliteter.

I tillegg er det gjort et omfattende arbeid på leverandørsiden med sikring av nødvendige leveranser. 
- Avtalen som er signert er derfor den siste i en serie med avtaler Polar har inngått for å sikre råvare leveringer med høy kvalitet, skriver selskapet videre.

Patentbeskyttet teknologi
- Systemet er beskyttet med patenter, og sikrer kunden varmt forbruksvann, samt både oppvarming og kjøling av boliger med minst 35 prosent høyere energibesparelse enn konkurrerende produkter. Multisystemet er beregnet for eneboliger, og kan både varme opp så vel som kjøle boligen og det gjør systemet til et produkt med et globalt markedspotensial.  I tillegg er både installasjon og oppstart svært enkel og lite tidkrevende for installatør.  For sluttbruker er det kun en ting å gjøre, nemlig å stille inn ønsket temperatur, sier daglig leder, Lars Hansen.

Utvider                    
- Vi forbereder nå høsten og vinterens markeds introduksjon av multisystemet. Vi jobber nå med å hente inn kapital, samtidig som det arbeides med å tilføre bemanning for å møte en helt ny situasjon.  Dette arbeidet pågår også i samarbeid med Innovasjon Norge i Tromsø som har vært en god støtte og sparrepartner for selskapet i denne perioden, sier Hansen avslutningsvis i pressemeldingen.