Tobiassen har vært i FFVs styre i seks år - hvorav fem har vært som styreleder - og gikk ut av styret under fagrådets generalforsamling, som ble avholdt 22. mai 2014 på Helsfyr hotell i Oslo.

Han var på valg og med bakgrunn i ønske om fornyelse i styret og prioritering av andre oppgaver i NRL, tok Tobiassen ikke gjenvalg for en ny periode, skriver NRL på sine hjemmesider.

Vervet i FFV's styre er som representant for NRL/BNL og for utførende. Fagkonsulent Are S. Nielsen fra NRL ble enstemmig valgt inn som ny styrerepresentant for NRL/BNL.

Takket for lærerike år
I sin avskjedstale til generalforsamlingen takket han for seks lærerike år og for et godt og konstruktivt samarbeid både med styret og administrasjonen i FFV.

I hans periode som styreleder har det skjedd mye i FFV og det har vært noen krevende utfordringer som har blitt løst og "landet" på en god måte etter Tobiassens mening.

Til slutt i sin avskjedstale til Generalforsamlingen takket han sin arbeidsgiver NRL for mulighetene som gis for å kunne påta seg slike verv. Han uttrykte også stor tilfredshet med at kollega og fagkonsulent i NRL Are S. Nielsen ble valgt inn i det nye styret.

Nytt styre i FFV
Birger Olsen fra Boliginstituttet AS/Norges Takseringsforbund ble innvalgt som ny styreleder.

Dette er styrets øvrige sammensetning:
Olav Dagsleth fra MLF/BNL representerer utførende
Tore Carlsson fra Ardex AS/Byggkeramikkforeningen
Kjell Bernt Kalland fra Armaturjonsson AS/VA og VVS-produsentene – VVP
Grete Kjeldsen fra Norconsult AS – Rådgivende Ingeniøres forening – RIF.
Are S. Nielsen NRL/BNL – representerer utførende