- Geberit vil under messen kjøre to store stander hvor vi viser hele vårt sortiment og våre nyheter for 2015. I hall 4 stand nr. B06/A06 vil vi vise våre produkter innen sanitær- og rørsystemer, sier markedskoordinator i Geberit Norge, Wenche Sydhagen
-  Blant nyhetene i dette segmentet er at vår lave innbyggingssisterne Kappa, er erstattet med Omega. Der er det også nye lekre betjeningsplater å få. Vi har også fornyet våre pneumatiske fjernbetjeninger til Omega sisternen.

Geberit har i løpet av 2014 kommet med mange nyheter innen veggsluk, og gulvrenner. Disse blir også å finne på standen i hall 4.
- Vi er skikkelig stolte av våre nye veggsluk og gulvrenner. Dette er designprodukter som tåler sammenligning med det meste som finnes på markedet. I tillegg er funksjon, renhold og montering satt i høysete. Andre fordeler med disse produktene er effektiv avløpshydraulik og større frihet i valg av gulvfliser på badet, påpeker Sydhagen.

I hall 3.1 stand nr. B12 vil sanitærprodusenten vise det meste av Aquaclean serien.  Her vil det også presenteres flere nyheter.
- Vi gleder oss til å vise frem en revolusjon innen dusjtoaletter, et sant mesterverk av funksjon og design. Vi har hevet nivået for hva et moderne dusjtoalett kan inneholde, sier en mer en entusiastisk Sydhagen når hun forteller hva de skal vise på stand nummer to.

- Det er bare å glede seg til å se topp teknologi, design og komfort i ett produkt, når vi avslører det nye dusjtoalettet på standen i hall 3.1, sier hun til VVSforum dagen før det hele braker løs i Frankfurt.

Geberit kommer til å ha norsk personell på plass tirsdag, torsdag og onsdag.