De siste to årene har matt hvit blitt en svært populær farge på bad over hele verden. Matte hvite keramiske overflater gir badet en følelse av luksus og høy kvalitet, samtidig som designet er enkelt og rett frem. For første gang er et Geberit dusjtoalett også tilgjengelig i den moderne fargen.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Dusjtoalettet komplementerer den eksisterende matte hvite keramikkserien fra Geberit og kan enkelt integreres i tilsvarende baderomsdesign. Alle produktene i den matte hvite Geberit-porteføljen er designet for å fungere sammen i harmoni. Utvalget av mulige kombinasjonsmuligheter er enormt, med en hel rekke matt hvit keramikk i Geberit ONE- og iCon-serien.

Disse inkluderer to håndvasker og en liggende servant i iCon Light-serien, samt en rektangulær og en bolleservant i Geberit ONE-serien – for ikke å glemme toalettkeramikken i begge seriene.

Keramisk spesialglasur og tilpasset sete
Den matte finishen på keramikken er laget av en spesiell glasur. Utviklerne har også tilpasset setet for å matche den trendy fargen, slik at alle delene av dusjtoalettet reflekterer lys på samme måte.

Omfattende tester sikret at keramikken passet til det mattlakkerte toalettsetet og at overflatene er robuste nok til å tåle flekker og riper.

Med denne siste produktinnovasjonen er Geberit AquaClean Sela nå tilgjengelig i tre forskjellige modeller: hvit høyglans med deksel i krom eller hvit, og selvfølgelig matt hvit.