Denne spesielle Mercedes sprinteren er JKL sin 70. rørinspeksjonsbil og har derfor blitt utviklet som en jubileums- modell med ekstra finesser og tilleggsutstyr som gir perfekt komfort for inspektøren. Bilen er spesialbygd med skap og interiør tilpasset etter kundens behov og ønsker. JKL har utstyrt Sprinteren med to store batterier og en omformer som kan endre strømmen fra 220V til 12V og omvendt.

Den kan også lades opp av ekstern strømforsyning. I tillegg er bilen designet for at inspektøren skal ha en komfortabel arbeidsplass, blant annet med topp kameraer, aircondition anlegg, musikkanlegg og hjelpemidler til arbeidet som blant annet en vinsj med fjernkontroll og fleksibelt tak som beskytter mot regn under arbeidet. ”Verdens råeste rørinspeksjonsbil ” forteller markedsjef Rune Kristiansen hos TT teknikk. Inspektøren som skal bruke bilen i sin jobb er 22 år gamle Sara Bakke som gleder seg til å ta bilen i bruk.

Overleveringen foregikk i forbindelse med inngåelse av et samarbeid mellom alle iPEK - forhandlerne i Norden. Sterke relasjoner mellom forhandlere med lang erfaring innen rørinspeksjon i Norden ligger til grunn for dette samarbeidet.

Målet med et nordisk samarbeid er å kunne utveksle erfaringer om salg og service, spesielt med tanke på det nordiske markedet som skiller seg fra det Europeiske med økologiske utfordringer som kulde og frost. “Et slikt samarbeid gir iPEK og oss en unik mulighet til å bidra til at iPEK ligger i front med utvikling innen rørinspeksjon” forteller Kim Gaarder fra salg (kg@vulkansmith.no) hos Vulkan Smith AS.