Adm.direktør Inger Nerdrum i Comfort opplyser til VVSforum, at selv om tåken henger lavt og regnet sildrer ned over Lysebu, er humøret godt og gjensynsgleden stor.
- Det er noe ved denne gruppen i Comfort. De er nysgjerrige, motiverte og de deler av gode og dårlige erfaringer, her er det høyt under taket, mye latter og utveksling av erfaringer tas med hjem til egen hverdag. Dette er den aller viktigste gruppen i Comfort, i et langsiktig perspektiv, sier Nerdrum.

VVS-bransjen vil oppleve mange generasjonsskifter de neste årene og det er i denne sammenheng at det for tre år siden ble etablert et eget program for de unge og lovende i Comfort.

- Å overta en bedrift må ses i et 10-15 års perspektiv. Dette for at neste generasjon skal føle seg trygge på hva som er i vente når man en dag trer inn i en lederrolle, forteller Comfort lederen.

Økonomisk forståelse i den daglige driften, kalkulasjon og hvilke verktøy man har tilgjengelig, står sentralt under seminarene som holdes jevnlig for denne gruppen.
- Vi opererer med et åpent transparent kalkulasjonssystem, noe som gir medlemmene forutsigbarhet i hverdagen Det å ha faste gode rutiner og kontroll på egen bunnlinje er avgjørende i arbeidet som leder av egen bedrift, påpeker Nerdrum.

Hun mener at vel så viktig for denne gjengen er relasjonsbyggingen på tvers av landsdelene. Samlingene består av mye annet en teori, det skytes på blink, kastes med øks, klatres gjennom nett og knuter, og det løses oppgaver i team.

- Det er ikke nødvendigvis «barna» lenger som tar over bedriften. Det kan like gjerne være en prosjektleder eller andre som blir tiltenkt en lederrolle. På Comforts fremtidige ledersamlinger er det en god blanding. Flere av deltakerne fra den fremtidige leder gjengen har allerede overtatt og/eller åpnet egen rørleggerforretning.

Blant de unge i kjeden er Glenn Ruben Forberg den første av de «yngste» som har åpnet egen rørleggervirksomhet med butikk på Jessheim i august i år.
- Forberg er og blir banebrytende for den fremtidige generasjonen i Comfort, og han følges opp med eget program i regi av kjedekontoret, sier Nerdrum.

En annen fremadstormende ung kar i kjeden er Thomas Olsen, nyutdannet VVS-ingeniør og BIM-tekniker. 
- Thomas har deltatt på samtlige «fremtidige ledersamlinger» hos Comfort, og har nettopp gått inn i familiebedriften på Karmøy. Han var også en av foredragsholderne under VA/VVS møteplass som ble arrangert 23.- 24. september på Voksenåsen og fikk stor oppmerksomhet for sitt brennende engasjement for bruken av BIM-verktøy inn i VVS-bransjen, forteller lederen av Comfort fra ledersamlingen i Oslo. 

Hun tror vi kommer til å se flere av de unge deltakerne i Comfort som nå både tør og vil satse, og ikke minst gå foran for å dra VVS bransjen et steg videre,  i tiden som kommer.