Brødrene Dahl-topp

I 22 år jobbet Arne-Erik Olsen i Brødrene Dahl. Han jobber som konsulent for Brødrene Dahl ut året, men sjefsjobben ga han fra seg tidligere år. Onsdag kveld ble Fredrikstad-mannen valgt som ny leder av Adeccoklubben FFK. Det blir tøffe tak og strevsomme dager som venter Arne-Erik Olsen, for klubben han tar over styringen av er egentlig teknisk konkurs og sliter fælt økonomisk. I øyeblikket er det utenforstående som finansierer den løpende driften av klubben, men nytt styre og ny organisering skal få fart på sakene igjen.

- Nå gjelder det å se mulighetene for at et grunnlag skal legges for at klubben skal få en bedre struktur, og jeg syns det er vanvittig morsomt dersom jeg kan bidra tilo at byens stolthet kommer tilbake, sier Arne-Erik Olsen til Fredriksstad Blad.

Arne-Erik Olsen har ikke akkurat flydd ned dørene på Fredrikstad Stadion, for han flyttet fra Fredrikstad som 18-åring og vendte først tilbake til Gressvik, utenfor Fredrikstad, i våres. Fra utsiden har Olsen registrert at klimaet i klubben har vært tøft og vanskelig.

Inkluderende
- Vi skal nå jobbe fr em en forutsigbar økonomisk plattform, men vi er også avhengig av å få til en avtale med kommunen om Stadion. I tillegg må klubben være ryddig og inkluderende, sier Olsen, som selv er kjent som en jovial og hyggelig fyr. Utgangspunktet er med andre ord det beste.

Arne-Erik Olsen har ikke tidligere vært medlem av FFK, så han meldte seg inn tirsdag denne uka. Det vil i praksis si at han overtar ledervervet først om en måned. Man må nemlig ha vært medlem i en måned før man kan påta seg tillitsverv i en fotballklubb.