– Interessen for Driftskonferansen er enorm. De tre siste årene har den vært utsolgt og mange har stått på venteliste for å komme med. Derfor lønner det seg nå å være tidlig ute med påmeldingen dersom du vil være sikret en plass, sier arrangementansvarlig Cecilie Helen Walle i Skarland Press Kurs & Konferanse.

Arrangementansvarlig Cecilie Helen Walle i Skarland Press Kurs & Konferanse.
 

Driftskonferansen er Norges største konferanse rettet mot alle som er opptatt av drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg. I 2012 arrangeres den for 17. gang. I fjor deltok over 270 deltakere og arrangøren forventer å fylle båten med minst like mange i år.

Bra fagprogram
Årets fagprogram virker spennende og variert. Man dekker høyaktuelle temaer og presenterer flere store prosjekter, deriblant energiprosjektet til Avinor som har inngått en stor EPC-kontrakt med AF Energi & Miljøteknikk, og som VVSforum skrev om denne uken.

Les: Avinor sparer energi

- Vi har et spennende fagprogram i år, som vi håper våre deltagere får godt utbytte av. Dette er flott møteplass for bransjen og det er veldig gøy å se at vi når ut til deltagerne år etter år. I år sparker vi løs for 17. gang og vi gleder oss til å se alle 26.september, sier Walle.

Thor Jostein Egeland, leder i VVS-Foreningen påpeker også at VVS foreningen siden 1997 har hatt ett mål for øyet.
- Vi ønsker å skape Norges største og beste arena for alle som er opp¬tatt av drift og vedlikehold av bygninger og tekniske anlegg. Det har vi klart.

Kårer ” Årets Drifter ” også i år
FDV deler ut pris til Årets Drifter under Driftskonferansen 2012. Prisen ble delt ut for første gang i 2011. Vinner der var Knut Wien fra  Fagskolen i Gjøvik.

Andre teamer som behøring blir presentert under konferansen er:
• FDV-dokumentasjon
• Energimåling
• Brannsikkerhet
• Rutiner ved overtagelse
• Vannrensing
• Digital kommunikasjon
• Energieffektivisering

Driftskonferansen arrangeres av Skarland Press Kurs og Konferanse i samarbeid med Norsk Energi- og Miljøteknisk Forening og fagbladet FDV. Konferansen arrangeres om bord på Color Magic, 26.-28.september 2012.

Programmet finner man her