YIT i Norge har også oppnådd meget gode resultater i 2007. Omsetningen i Norge økte med hele 27 % til ca 3,5 milliarder kroner (2,8 milliarder kroner i 2006). Dette er betydelig mer enn markedet har vokst på samme tid. Ordreinngangen økte med ca 30 % til 3,8 milliarder kroner (2,9 milliarder kroner i 2006). En god del av veksten skyldes ikke minst satsningen på rørleggertjenester som har gitt YIT en ytterligere forsterket posisjon som teknisk totalleverandør.

På lik linje med konsernet for øvrig, har også YIT Norge et meget godt driftsresultat, med en økning på hele 48 %. Driftsresultatet vil imidlertid bli publisert senere.

Utsiktene for 2008 er positive
Markedet ser ut til å holde seg på et fortsatt høyt nivå og YIT har fått flere gode prosjektkontrakter og langsiktige serviceavtaler. Flerfaglige tekniske leveranser er ønsket fra stadig flere kunder, noe som viser at YITs strategi og satsing på flerfaglighet er riktig. Ytterligere vekst i 2008 vil komme blant annet gjennom fortsatt utvikling av rørleggertjenester heter det i en pressemeldinfra YIT.